Ett brandlarm skyddar det ingen försäkring täcker

Försäkra familjemedlemmar och ägodelar. Få gratis offerter på seriekopplade brandlarm.

Använd formuläret nedan för att få offerter. Tjänsten är inte bindande, så du väljer själv om du vill gå vidare med en av offerterna.

Brandlarm kopplat till larmcentral

Med ett brandlarm som är kopplat till ett larmföretag finns det alltid någon som vaktar. Det rapporteras till brandkåren så att utryckningen inte kommer för sent.

Larm som kommunicerar med varandra

Seriekopplade försäkringsgodkända larm garanterar att du får veta om det brinner någon annanstans i huset.

Garanterad utryckning

Om två eller flera larm rapporteras samtidigt anses det vara en verifierad brand. Då kommer din egendom att prioriteras av brandkåren.

Lättaste vägen till rätt brandlarm

Oavsett var och hur du bor är det viktigt med god brandsäkerhet. Med nya tekniska innovationer kan det dock vara svårt att orientera sig i mängden larmerbjudanden. När du fyller i formuläret på vår sida kommer du att bli uppringd av larmföretag så att du lätt kan få den information du behöver för att brandsäkra ditt hem, och samtidigt fråga om vad du än kan undra över när det gäller brandlarm.

Alla larmföretag som ger dig offerter erbjuder följande:

  • Ett försäkringsgodkänt brandlarm med sensorer där du vill ha dem
  • Seriekopplade sensorer som varnar när det brinner någon annanstans i huset
  • Dygnet runt-öppen nödtelefon
  • Utryckning 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året
  • Installation av professionella hantverkare
  • Underhåll och utbyte av batterier ingår i priset

Larmföretagen har olika erbjudanden som bland annat gäller larmets utformning, tekniken på insidan, vilken typ av extrautrustning de erbjuder och prissättningen på larmpaketen.

Om Larm.se

Larm.se är en gratis offerttjänst för inbrotts- och brandlarm. Tjänsten är inte bindande och ser till att du får de bästa offerterna och lägger minsta möjliga tid på det. Få offerter från flera larmföretag och välj det bostadslarm som passar dina behov bäst.