Rök under ett brandlarm i källare och två oroliga människor i oskärpa i fonden.

Ett brandlarm skyddar det ingen försäkring täcker

Skydda din familj och säkra dina ägodelar. Få specialerbjudanden på seriekopplade brandlarm med åtgärd från larmcentral.

Du får offerter från upp till tre larmbolag som kan leverera ett bra larm hem till dig. Tjänsten är gratis och du kan alltid tacka nej till de erbjudanden du får.

Larmen kommunicerar

Seriekopplade brandlarm väcker hela huset även om det brinner på en annan våning.

Kopplat till larmcentral

Centralen är redo dygnet runt och skickar ut brandkår även om du inte är hemma.

En del av hemlarmet

Kameror kompletterar brandskyddet och centralenheten håller koll på batterinivåer.

Enklaste vägen till rätt brandlarm

Att ha ett brandlarm är den kanske billigaste och mest effektiva livförsäkringen. Har du hemlarm är det nästan självklart att även ha ett brandlarm i systemet. Här finns dock många val att tänka över – och det finns många larmbolag med olika erbjudanden och larmpaket.

När du fyller i formuläret blir du kontaktad av upp till tre larmföretag som ger dig sina specialerbjudanden. Diskutera dina behov med dem och jämför deras lösningar.

Fundera gärna över följande:

  • Vill du kombinera brandlarm och inbrottsskydd? Oftast erbjuds tjänsterna i ett paket.
  • Vill du ha en dygnet runt-koppling till larmcentral? De kan tillkalla brandkår direkt.
  • Vilka sensorer vill du ha? Att koppla brandlarmet till en kamera är till exempel lämpligt för att ge larmcentralen snabb överblick vid brand.

Larmbolagen har olika erbjudanden beroende på larmets design, teknik och kringutrustning. Alla leverantörer som samarbetar med Larm.se är certifierade av Polisen och SBSC (Svensk brand- och säkerhetscertifiering).

Om Larm.se

Larm.se är en gratis jämförelsetjänst för inbrotts- och brandlarm. Du får hjälp att snabbt och enkelt hitta bäst pris och bäst lösningar för din trygghet.

Få erbjudanden på brandlarm