Om Larm.se

Larm.se är en offerttjänst som drivs av Nettbureau Sweden AB. Vi har stor erfarenhet av jämförelsetjänster på nätet i både Norge och Sverige.

Vi har skapat tjänsten för dig som enkelt och snabbt vill jämföra larmföretagen med varandra. Du får marknadens bästa erbjudanden just för att larmföretagen tävlar om att ge dig bäst offert.

När du fyller i formuläret får du offerter från flera larmföretag. De är inte bindande och du kan tacka nej.

I början av 2013 bestämde vi oss för att skapa en självklar nätsida för bostadslarm i Norge. Över 8 000 norrmän har hittat bostadslarm via vår sida sedan dess. Många fler har besökt sidan för att få tips och råd om bostadslarm och säkerhet i hemmet.

Vi erbjuder en snabb och effektiv jämförelsetjänst där privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag kan jämföra offerter från flera larmföretag. Alternativen finns där baserat på information och behov om vilket larmsystem som är bäst. Vi samlar också fakta, tips och råd om hemlarm.

Kontakta oss

Undrar du över något är du varmt välkommen att skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi svarar omgående!

Nettbureau Sweden AB, Organisationsnummer 556841-5698

Om dina personuppgifter

Information du lämnar ifrån dig i formuläret kommer enbart att skickas till larmleverantörer. Vi lämnar inte ut din information vidare. Syftet med Larm.se är att ge dig marknadens bästa erbjudande på larm. När du har fyllt i och skickat formuläret får du en bekräftelse via e-post.

Populära städer