Så hjälper vi dig hitta rätt larm

Larm.se är en guide till den svenska marknaden för larmsystem och samtidigt en anbudstjänst. Genom oss väljer du det bästa larmet för dina behov. Enkelt, kostnadsfritt och med skyddade personuppgifter.

På din sida

Genom att fylla i formuläret på Larm.se kopplar vårt system ihop dig med larmbolag som vill erbjuda dig sin bästa lösning. Upp till tre av dem får möjlighet att kontakta dig via telefon eller e-post. Larmföretagen vet att de konkurrerar med andra och ger dig därför ett bra erbjudande, men det står dig fritt att tacka nej.Nettbureau

Verksamt i Norge, Sverige och Danmark

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fyra år i rad

Driver över 20 anbudstjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra


Lång erfarenhet

Larm.se drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster. Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor att hitta rätt larm, vämerpump med mera. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för avtal på el, lån, försäkringar och bredband.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster på Nettbureau.se.


Kontakta oss

Undrar du över något är det enklast att du skickar e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig möjlighet till bättre elavtal.

Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Säljer du larmsystem?

Allt fler upptäcker de högkvalitativa leads som larm.se genererar. Din försäljningsorganisation kan också ta del av denna resurs. Hör av dig till David på Nettbureau för att få veta mer om möjligheterna.

David Oliva, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress:
Heliosgatan 11
120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..