Om Larm.se

Larm.se är en offerttjänst som drivs av Nettbureau Sweden AB. Vi har stor erfarenhet av jämförelsetjänster på internet i både Norge och Sverige.

Vi vill skapa tjänster som gör det snabbt och enkelt för dig att jämföra larmföretagen med varandra, så att du kan få marknadens bästa erbjudanden. Larm.se har tecknat avtal med flera larmföretag som tävlar om att ge dig den bästa offerten på larm.

Genom att fylla i formuläret får du icke-bindande offerter från flera larmföretag. Du kan naturligtvis tacka nej till offerterna.

I början av 2013 bestämde vi att vi ville skapa Norges självklara webbsida för bostadslarm. Över 8 000 norrmän hittar ett bostadslarm via vår sida varje år, och många fler har besökt sidan för att få tips och råd om bostadslarm och säkerhet i hemmet.

Vi samlar fakta och tips/råd om bostadslarm. Dessutom ville vi skapa en snabb och effektiv offerttjänst där både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag kan jämföra offerter från flera larmföretag och därmed göra ett informerat val om vilka larmsystem som bäst passar deras behov.

Kontakta oss om du har frågor

Om du har frågor eller kommentarer kan du kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så hjälper vi dig.

Nettbureau Sweden AB, Organisationsnummer 556841-5698

Om dina personuppgifter

De uppgifter du lämnar på formuläret kommer endast att skickas till relevanta larmleverantörer. Vi använder aldrig din personliga information i något annat syfte än att ge dig marknadens bästa erbjudanden på larm. Från oss får du endast en bekräftelse via e-post när du har skickat formuläret.