Få erbjudande på företagslarm

Se till att arbetsplatsen är trygg och säker. Få oförpliktande larmerbjudande från flera larmföretag.

Använd schemat för att få erbjudanden. Tjänsten är helt kostnadsfritt för företagare.

Effektiv avskräckning

Forskning från Folksam visar att över 85 procent som utsätts för inbrott har saknat fungerande larm vid inbrottstilfället.

Hjälp 24/7

Larmstationen är öppet dygnet runt och patrullerande väktare säkrar effektiv responstid till din arbetsplats.

Trygghet

Polisgodkända larminstallatörer. Larmbolagens personal uppfyller polisens krav för larminstallationer. Säkerhet på arbetsplatsen är viktigt vare sig de anställda är närvarande eller ej.

Ett säkert val

Gulbrand Øverbye
Gulbrand Øverbye hos Larm.se

Antingen om du har ett litet eller stor företag kan behovet för säkerhet av arbetsplatsen vara viktigt. Därför har Larm.se skapat jämförelsetjänsten så att just ditt företag enkelt och effektivt kan täcka de behoven som är nödvändiga och behövs.

Varje månad använder 1000 personer jämförelsetjänsten för att få bästa erbjudandet på privat- eller företagslarm. Fyller du ut schemat till höger kan ditt företag få specialerbjudande på företagslarm från ett utav våra samarbetspartners.

På Larm.se jobbar vi för att göra det lättare för både privatpersoner och företagare att ta ett grundligt val av säkerhetsprodukter och -tjänster.

Våra samarbetspartners är godkända installatörer av polisen, vilket innebär att larmbolagets personal och ledning uppfyller polisens krav på larminstallationer.

Samarbetspartnerna och deras underleverantörer är även certifierade enligt SSF 136:4. Det innebär att de ska uppfylla Certifiering av Svenska Stöldskyddsföreningens regelverk för Larmcentraler. Regelverket går punktvis igenom för hur en larmcentral fysiskt och funktionsmässigt skall vara uppbyggd. Reglerna kräver:

  • Fysiskt skydd (mot intrång/brand)
  • Skydd av våra kunders data
  • Driftskydd (bemanning, nöddrift, kök och sanitet)
  • Kvalitetsskydd (ISO 9001:8, röstinspelning, loggar från system)

Om Larm.se

Larm.se är en offerttjänst som drivs av Nettbureau Sweden AB. Vi har stor erfarenhet av jämförelsetjänster på nätet både i Norge och Sverige. Vi erbjuder en snabb och effektiv jämförelsetjänst där privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag kan jämföra offerter från flera larmföretag. Alternativen är baserat på information och behov om vilket larmsystem som är bäst. Vi samlar också fakta, tips och råd om hemlarm.

När du fyller i formuläret får du offerter från flera larmföretag. De är inte bindande och du kan tacka nej.

Populära städer