Få offert på inbrottslarm

Försäkra familjemedlemmar och ägodelar. Få larmerbjudanden som inte är bindande från flera larmbolag.

Använd formuläret för att få offerter. Tjänsten är helt gratis och du kan fritt välja en av offerterna eller ingen alls.

Effektiv avskräckning

De flesta inbrott sker slumpmässigt där risken upplevs vara lägst. Larmdekaler på dörrar och fönster kommer att avskräcka de flesta tjuvar.

Skydd när du är hemma

Larmet kan vara påslaget för dörrar och fönster även när du är hemma. Det skyddar mot oönskade nattbesök. En trygghet för både barn och vuxna.

Alltid någon som vaktar

Med larmet ingår 24 timmars väktartjänst, även när du är på semester eller på jobbet.

Få hjälp med att hitta rätt inbrottslarm

Oavsett om du behöver ett nytt inbrottslarm eller bara vill ha mer information om inbrottssäkerhet kan det vara bra att ha någon att prata med. När du fyller i vårt formulär blir du uppringd av larmföretag som ger dig information om inbrottslarm som kan skräddarsys efter dina behov. Begär offert för bostadslarm med inbrottssäkerhet. Få erbjudanden från flera larmbolag och välj det larm som passar dina behov bäst.

Alla larmföretag som ger dig offerter kan erbjuda följande:

  • Ett försäkringsgodkänt inbrottslarm med sensorer där du vill ha dem
  • Tydlig märkning som avskräcker potentiella inbrottstjuvar
  • Dygnet runt-öppen nödtelefon
  • Utryckning 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året
  • Kodbrickor för hela familjen
  • Installation av certifierade hantverkare

Larmföretagen har olika erbjudanden som bland annat gäller larmets formgivning, tekniken som används, vilken typ av extrautrustning som erbjuds samt prissättningen på larmpaketen.

Om Larm.se

Larm.se är en gratis offerttjänst som hämtar offerter på rimliga inbrottslarm från de största larmföretagen i Sverige. Tjänsten är inte bindande och ser till att du effektivt får de bästa erbjudandena.

Populära städer