BSAFE365

Larmbolaget BSAFE365:s logotyp.
bsafe365.se

BS365 Nordic Security Group AB

Organisationsnummer: 556930-5583

Postadress
Box 2168
750 02 Uppsala

Kundservice
Telefon: 020-272 333
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Larmbolaget BSAFE365 erbjuder hemlarm att hyra till alla sorts boenden. För en låg kostnad får du ett larmpaket som passar dig, din bostad och din familj.

Hemlarm

Larmet monterar du snabbt och enkelt på egen hand. Det är färdigkonfigurerat och behöver ingen ytterligare installation. Beroende på din bostad kan du välja mellan olika paket, där du får olika komponenter till ditt larmsystem.

Med hemlarm från BSAFE365 får du bland annat:

  • Brand-, vatten- och inbrottslarm
  • Larmcentral med åtgärd och fria väktarutryckningar dygnet runt
  • Ingen startavgift
  • Larmstyrning med mobilen
  • Husdjursanpassat larm

BSAFE365 samarbetar med flera väktarbolag för sina utryckningar, däribland Securitas, Nokas och Larm Assistans.

Lägenhetslarm

Om du väljer ett lägenhetlarm får du i grundpaketet en centralenhet med fjärrkontroll och inbyggd siren, en rökdetektor, en rörelsedetektor, en magnetkontakt, tre larmdekaler och BSAFE65:s app. För en mindre kostnad kan du också lägga till en övervakningskamera.

Villalarm

För dig som bor i radhus kan paketet Villalarm Radhus vara passande. Då får du ett hemlarm med kamera. I paketet ingår en centralenhet med kontrollpanel och inbyggd siren, en fjärrkontroll, en rökdetektor, två kameradetektorer, en rörelsedetektor, två magnetkontakter, en manöverpanel, en temperaturgivare och fem larmdekaler.

Om du bor i ett större hus finns också hemlarmspaketet Villalarm Grand. Där ingår ytterligare en rökdetektor, en till rörelsedetektor och totalt fem temperaturgivare.

Tillval

Samtliga paket kan kompletteras med olika tillvalsprodukter, som exempelvis dörrklocka med kamera, kodlås till dörr, överfallslarm, vattendetektor och vibrationsdetektor.