Cubsec

Larmbolaget Cubsec Alarms logotyp.
cubsecalarm.se

Cubsec AB

Organisationsnummer: 556639-4937

Post- och besöksadress
Långedragsvägen 48
426 71 Västra Frölunda

Kundservice
Telefon: 0771-761 800
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Cubsec Alarm säljer skräddarsydda hemlarm och företagslarm till kunder i hela landet.

Larmsystem

Är du ute efter ett hemlarm? I Cubsec Alarms grundpaket ingår en rök- och värmedetektor, en centralenhet med knappsats, en kameradetektor, en magnetkontakt, fyra larmbrickor samt larmdekaler. Hemlarmet passar till olika bostäder med olika storlekar, och det är enkelt att utöka larmsystemet om det skulle behövas.

När du ska köpa hemlarm från Cubsec Alarm får du välja hur stor del av totalkostnaden som ska vara månadsavgift och startavgift. Med en högre månadsavgift får du en lägre startavgift, och vice versa. Installation ingår i kostnaden.

Funktioner

Dessutom stödjer larmsystemet flera hjälpsamma funktioner, som exempelvis utomhuslarm, husdjursanpassning samt inbrottslarm och brandlarm med bildverifiering. Med appen AlarmView kan du styra ditt larm och bevaka hemmet genom mobilen.

Väktarutryckning erbjuds i de flesta delar av Sverige, men om utryckning inte kan erbjudas i ditt område hjälper appen AlarmView kan du och dina grannar enkelt skapa en grannsamverkan som kan hantera larmhändelser.

Tillvalsprodukter

Du kan välja att komplettera ditt hemlarm med flera tillvalsprodukter. Här kan du bland annat välja till utomhussiren, temperaturdetektor och glaskrossdetektor. Valmöjligheterna är flera så att du kan hitta den bästa säkerhetslösningen för ditt hem.

Vilka är Cubsec Alarm?

Cubsec Alarm har omkring 300 anställda och säljer sedan 2015 sina larm över hela Sverige. Företaget ingår i den svenska säkerhetskoncernen Cubsec, som bildades 2003 och idag har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos Cubsec kan du bland annat köpa personlarm, säkerhetskamera och larmcentraltjänster.