Gardio

Larmbolaget Gardios logotyp.
gardio.se

Gardio AB

Organisationsnummer: 556809-4998

Besöksadress
Stupvägen 1
191 42 Sollentuna

Kundservice
Telefon: 0775-333 005
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gardio är ett larmbolag med god kundservice som erbjuder hemlarm, inbrottslarm och företagslarm till lägre priser.

Gardios larmsystem

Gardios larm är husdjursvänliga, förinstallerade och enkla att montera, men vid behov går installationshjälp att köpa till. I startpaketet ingår HD-kamera, centralenhet, larmdekaler och larmpanel med touch screen. Med kameraövervakning får du kontroll och kan se vad som händer live hemma hos dig genom företagets mobilapp.

Till skillnad från de flesta andra larmföretag är inte Gardios larm kopplat till någon larmcentral. Istället blir du notifierad om larmet går i ditt hem eller i stugan, och du får då själv avgöra om väktare ska skickas ut genom Gardios samarbetspartner Nokas utan extra kostnad. På grund av det får du ett mer fördelaktigt pris hos Gardio.

Om Gardio

Gardio satsar på att vara ett modernt och nyskapande larmföretag som erbjuder nya typer av lösningar. Gardio samarbetar med Nokas, som är ett av skandinaviens största säkerhetsföretag. Alla Gardio-larm kopplas till Nokas larmcentral som har ett stort nätverk av väktare i hela landet.

Verksamhet

Företaget är relativt nytt på marknaden. Verksamheten startades 2010 och är baserad i Sollentuna. Företaget är mindre än många av sina mer väletablerade konkurrenter, med en omsättning på cirka 4 miljoner kronor år 2016 och 2017.

Gardio är ett publikt bolag som ägs av sina grundare, ett antal investerare och sina anställda. Namnet är en ordlek på engelskans ”guard” (skydda) och ”you” (dig).