En kvinna i ett kök håller upp en vit kaffekopp och tittar utanför bilden.

Hitta det bästa hemlarmet

Ett modernt hemlarm kan säkra din bostad på flera olika sätt. Du får skydd mot brand och stöld samt ökad trygghet och kontroll. Här får du hjälp att hitta rätt hemlarm för dina behov.

Med vår populära offerttjänst får du personliga erbjudanden på hemlarm från upp till tre leverantörer. Larmbolagen vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund och erbjuder dig därför sina bästa priser.

Få hjälp att hitta rätt

Gratis rådgivning från säkerhetsexperter.

Helt gratis

Att få offerter genom Larm.se är kostnadsfritt och enkelt.

Få ett säkrare hem idag

Fyll i formuläret och kom igång med ditt nya larm.

Vägen till ett säkrare hem

Ett larmsystem innehåller idag betydligt mer än bara skydd mot inbrott. Det varnar även för brand, ger dig kontroll över händelser i huset och kan låta dig styra ljus och värme.

Ett hemlarm med dess olika komponenter
Hemlarm som passar dig. Ett larmsystem består av en mängd komponenter och kan vid behov enkelt utökas med ännu fler.

Men marknaden kan vara komplex. Ska du satsa på ett larm med abonnemang kopplat till larmcentral och väktarbolag? Eller vill du installera ditt larmsystem på egen hand? Frågorna och valmöjligheterna är många. Att fylla i formuläret är ett bra första steg till att hitta ett hemlarm som passar dig och ditt hem.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av upp till tre larmbolag. Ni diskuterar dina behov och de erbjuder dig sin bästa lösning. Jämför och välj det erbjudande som är bäst och billigast.

Att fylla i formuläret tar inte längre tid än en minut och är helt kostnadsfritt. Och du kan alltid välja att tacka ja eller nej till de erbjudanden och offerter som du får.

Exempel på vad leverantörerna erbjuder:

  • Godkända och certifierade larm med sensorer där du vill ha dem
  • Larmskyltar som skrämmer iväg inbrottstjuvar
  • Väktarutryckning dygnet runt
  • Kameraövervakning genom mobilen
  • Installation utförd av professionella hantverkare

Larmbolagen har olika larmsystem och larmpaket beroende på dina val av abonnemangsform, design, teknik och extrautrustning. Därför kan du enkelt hitta ett hemlarm som uppfyller dina behov.

Redo? Gå till formuläret!