Hemlarm med kameraövervakning

Få gratis offerter på larmsystem med kameror och kameraövervakning.

Här kan du få offerter på larmsystem med kamera för privat användning, eller fullständig kamerabevakning för ditt företag.

Bättre kontroll

Både du och larmcentralen får snabbt veta mer om vad som händer på din adress.

Följer svensk lag

Videoövervakning är reglerat i Sverige. Alla larmpaket håller sig inom lagens ramar.

Bildverifiering ger dig rätt åtgärd

Den dygnet runt-bemannade larmcentralen kan påbörja de åtgärder som passar situationen.

Larm med kamera

Tidigare brukade alla typer av kameraövervakning vara väldigt dyrt. Modern teknik har däremot gjort det möjligt att få hemlarm med kamera till ett pris som fungerar även för vanliga människor.

Exempel på användningsområden

Eftersom kameran tar bilder när larmet går kan den dygnet runt-bemannade larmcentralen vidta lämpliga åtgärder även när du inte är hemma. En bildverifierad brand kan till exempel göra att din bostad hamnar mycket högre upp på prioriteringslistan hos brandkåren än en utlöst rökdetektor.

Bildbevis vid inbrott ger på samma vis snabbare respons från polisen och är också användbart vid en eventuell rättegång.

Balanserar säkerhet och integritet

Ett system med larmaktiverad kamerasensor täcker säkerhetsbehovet väl, samtidigt som det håller sig inom ramen för vad som är tillåtet i Sverige.

Videoövervakning är strängt reglerat, och i många fall är det inte tillåtet att sätta upp egna övervakningskameror i bostaden eller trädgården.

Genom att använda offerttjänsten här på Larm.se är du säker på att du får en produkt som är laglig att använda, och som så långt som möjligt skyddar ditt privatliv.

Redo? Gå till formuläret!