HomeAlarm

logo placeholder
homealarm.se

HomeAlarm/Smart Technologies ApS

Organisationsnummer: 502078-6462

Besöksadress
Agerlödavägen 5
312 53 Hishult

Kundservice
Telefon: 031-799 59 55
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

HomeAlarm är ett danskt larmföretag som bildades 2006 och idag säljer hemlarm och inbrottslarm som passar till alla sorters bostäder, lager och butiker.

HomeAlarms larmsystem och larmpaket

Med ett larm från HomeAlarm slipper du abbonemang med månadskostnader och bindningstid – du betalar för ditt larm och därefter äger du det. De hemlarm som HomeAlarm säljer är GSM-uppkopplade och kan anslutas till larmcentral.

Larmsystemet HomeSecure kommer i tre olika former: BASIC, Smart och PRO. I sin tur har varje form olika larmpaket att välja mellan, från baspaket till totallösning. I grundpaketet ingår en centralenhet, två magnetkontakter, en rörelsedetektor, en trådbunden inomhussiren, två fjärrkontroller och tre larmdekaler.

Med HomeSecure Smart får du ett larmsystem som är uppkopplat till både GSM och wifi. Systemet stöder smarta hem-lösningar och kan styras genom en app i mobilen. Om du har övervakningskameror kan du även se livebilder från ditt hem i appen.

HomeSecure Pro använder den säkrare larmfrekvensen 868 MHz, medan de andra två larmsystemen använder 433 MHz. Frekvensen 868 MHz har bättre skydd mot exempelvis störningar. Både med Pro och Smart-systemen får du en centralenhet med inbyggd siren. Pro stöder inte smarta hem-lösningar.

Tillbehör

För att utöka ditt larmsystem kan du köpa trådlösa sensorer, detektorer och övervakningskameror. Här kan du bland annat välja mellan husdjursanpassade rörelsedetektorer, vattensensorer och gasdetektorer.

Grannsamverkan med HomeSecure

Med ett HomeSecure-larm kan du och dina grannar skapa egen grannsamverkan. Genom att ge dina grannar behörighet ringer ditt larm upp och skickar sms till närboende om larmet skulle utlösas. Då kan dina grannar snabbt se vad som har utlöst larmet och ringa polis eller brandkår.