En övervakningskamera i ett larmsystem.

Kameraövervakning: Larmsystem och företagslarm med kamera

Få offerter på larmsystem med kamera och kameraövervakning.

Här får du kostnadsfria erbjudanden på larmsystem med kamera till hemmet, eller fullständig kameraövervakning till företag eller bostadsrättsförening.

Gratis utryckning

Kostnadsfri väktarutryckning när larmet utlöses.

Följer svensk lag och regler

Hur kameraövervakning får ske är reglerat i Sverige. Alla larmpaket håller sig innanför lagens ramar.

Bildverifiering och snabb respons

Den dygnet runt-bemannade larmcentraler är redo med åtgärder utifrån vad situationen kräver.

Larm med kamera

Förut var alla former av kamerabevakning väldigt kostsamt. Modern teknologi har dock gjort det möjligt att kombinera larmsystem med kameror till ett pris som passar de flesta hushåll och företag.

Exempel på användningsområden

När larmet utlöses tar kamera bilder så att larmcentralen kan agera snabbt och på rätt sätt. Till exempel sätter en bildverifierad brand ditt hem mycket högre på brandkårens prioritetslista än endast en utlöst rökdetektor.

På liknande sätt får du snabbare respons från polis vid inbrott med bildbevis, samtidigt som polisen får användbart bevismaterial i ett eventuellt rättsfall.

Balanserar säkerhet och privatliv

Ett system med larmaktiverad kamerasensor täcker ditt säkerhetsbehov gott, samtidigt som systemet följer de svenska regler som finns kring kameraövervakning. Kamerabevakning är strängt reglerat och i de flesta fall är det inte tillåtet att montera egna övervakningskameror i förbindelse med bostad eller tomt.

Genom att använda Larm.se kan du vara säker på att du får en produkt som följer kamerabevakningslagen, och som i högsta möjliga grad tar hänsyn till ditt privatliv.