Sector Alarm är ett ledande svenskt larmbolag som riktar sig både till privat- och företagskunder. Företaget är en av de största aktörerna på den svenska marknaden och har en bred produktportfölj som förutom hemlarm innehåller tjänster för det uppkopplade och smarta hemmet.

Sector Alarms startpaket innehåller rökdetektor och kamera, där montering är inkluderad i paketpriset. Alla hemlarm är kopplade till Sector Alarms larmcentral som är öppen dygnet runt. Deras larmtjänst inkluderar kostnadsfria utryckningar oavsett orsak, husdjursanpassade och barnvänliga larm samt temperatur­avkännare som tar bild vid plötsliga temperaturförändringar för att fastställa orsaken.

Utöver detta erbjuder Sector Alarm Smarta hem-lösningar såsom digitala dörrlås, övervakningskameror, sirener, vattendetektorer och mycket mer - allt kopplat till deras app.

Sector Alarm bildades i Norge 1995. Den svenska verksamheten upprättades år 2000 och har sitt huvudkontor i Göteborg. De satsar på att ge branschens bästa kundservice och har vunnit utmärkelser för sin kundservice vid flera tillfällen.