Larmföretaget Sensor Alarm erbjuder moderna hemlarm och företagslarm till konkurrenskraftiga priser.

Vilka larmsystem?

Som kund hos Sensor Alarm kan du köpa larm till villan, lägenheten, fritidshuset eller stugan, samt garage och uthus. Företaget erbjuder också företagslarm och husvagns- eller husbilslarm.

Sensor Alarm samarbetar med Nokas, Larm Assistans och AVARN Security för att erbjuda en digital och rikstäckande larmcentral med väktarutryckning. Om du vill ha väktarutryckning till ditt larmpaket kostar det 20 kronor i månaden att lägga till. Du behöver däremot inte betala något för själva utryckningarna.

Ingen installation eller montering krävs

Det larm du köper från Sensor Alarm behöver inte monteras eller installeras, och du behöver inte heller någon internetuppkoppling för att aktivera larmet. Det räcker med att du placerar larmet på exempelvis ett sidobord, kopplar in enheten i ett eluttag och slår på strömbrytaren.

Därefter kopplas larmet upp till företagets larmövervakningssystem och Telias 2G-system. Du kan också styra ditt larm med Sensor Alarms app eller med din larmbricka.

Om Sensor Alarm

Sensor Alarm bildades i Sverige 2016. Idag erbjuder företaget egenutvecklad larmteknik med en egen säkerhetsplattform. Företaget har i dagsläget planer på att expandera till fler nordiska länder.