Svenska Alarm är ett förhållandevis nytt och litet larmföretag som säljer larm till både privatpersoner och företag. Med ett larm från Svenska Alarm får du en modern och trygg säkerhetslösning till ett bra pris.

Larmsystem

Hos Svenska Alarm köper och äger du ditt larmsystem. Med deras hemlarm får du ett smart inbrottslarm med kamera, som skickar bilder direkt till din telefon om larmet skulle gå. Du kan då enkelt välja åtgärd i telefonen, och exempelvis avbryta en utryckning om du kan bekräfta att det är en behörig person som har utlöst larmet

Larmet är inte låst till en operatör, men kopplat till en automatisk larmcentral. Väktarutryckning är en tillvalstjänst. Svenska Alarm samarbetar med flera certifierade vaktbolag och vid larm rycker närmaste tillgängliga väktare ut. Via företagets app kan man följa väktarens uppdateringar.

I standardpaketet ingår en kamera, Svenska Alarms app och en rökdetektor som skyddar mot brand och kopplas ihop med inbrottslarmet.

Svenska Alarms verksamhet

Svenska Alarm erbjuder sina larmtjänster för både privatpersoner och företag. De satsar på en nära kontakt med sina kunder och har utvecklat en prisbelönt app som kontrollerar hela larmsystemet. Alla deras larm är godkända av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF).

Företaget grundades 2009 och har snabbt expanderat. För sin snabba växt har de flera år i rad utnämnts till Gasellföretag, och idag finns deras larm över hela landet. Under 2022 förvärvades larmbolaget 1 Alarm.