Säkra Larm

Larmbolaget Säkra Larms logotyp.
sakralarm.se

Säkra Larm i Sverige AB

Organisationsnummer: 556648-2260

Besöksadress
Flöjelbergsgatan 18
431 37 Mölndal

Kundservice
Telefon: 010-333 32 93
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra Larm är idag Sveriges tredje största larmbolag och finns över hela landet. Företaget specialiserar sig på hemlarm för alla sorters bostäder.

Larmsystem från Säkra Larm

Som kund hos Säkra Larm köper du och äger ditt larmsystem. Hemlarmet kan antingen köpas direkt eller på avbetalning. Det finns flera valmöjligheter till larm och det går att skräddarsy ditt hemlarm efter dina behov. Säkra Larms villalarm och lägenhetslarm är husdjursinställda.

Larmet är inte operatörslåst. Säkra Larm har ett samarbetsavtal med Securitas larmcentral och väktartjänst, men som kund kan du välja en annan larmcentral eller välja att själv stå för övervakningen genom larmsystemets mobiltjänst.

Utöver inbrottslarm erbjuder Säkra Larm bland annat brandlarm med optiska rökdetektorer, övervakningskameror, vattenfelsbrytare, smarta lås och smarta eluttag.

Vad är Säkra Larm?

Larmföretaget Säkra Larm grundades 2003 och har sakta växt till att idag vara ett av Sveriges största larmföretag gällande hemlarm.

Företagets huvudkontor ligger i Mölndal men säljkontor finns på tio platser runt om i Sverige. Företaget är en samarbetspartner till Securitas.