Sector Alarm

Larmbolaget Sector Alarms logotyp.
sectoralarm.se

Sector Alarm AB

Organisationsnummer: 556597-1081

Besöksadress
Drakegatan 10
412 50 Göteborg

Postadress
Box 274
401 24 Göteborg

Kundservice
Telefon: 0771-80 95 30
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sector Alarm är ett larmbolag i stark växt som erbjuder hemlarm och företagslarm. Företaget är den näst största aktören på den svenska marknaden med cirka 200 000 kunder.

Sector Alarms larmsystem

Hos Sector Alarm kan du köpa hemlarm till villan, radhuset eller lägenheten, inbrottslarm och företagslarm. När du köper hemlarm får du både inbrotts- och brandlarm med en rad tillbehör och smarta lösningar beroende på vilket larmpaket du väljer.

Sector Alarms startpaket innehåller rökdetektor och kamera, där montering är inkluderad i paketpriset. Alla hemlarm är kopplade till Sector Alarms larmcentral som är öppen dygnet runt. Deras larmtjänst inkluderar kostnadsfria utryckningar oavsett orsak, husdjursanpassade och barnvänliga larm samt temperatur­avkännare som tar bild vid plötsliga temperaturförändringar för att fastställa orsaken.

Om Sector Alarm

Sector Alarm bildades i Norge 1995 och jobbar idag uteslutande med larmsystem och väktartjänst för privatpersoner och företag. Den svenska verksamheten upprättades år 2000 och har sitt huvudkontor i Göteborg. De satsar på att ge branschens bästa kundservice och har vunnit utmärkelser för sin kundservice vid flera tillfällen.

Företagets största marknad är i Sverige, där man redovisade en vinst på över 220 miljoner kronor år 2017. Utöver Sverige har företaget även verksamhet i Finland, Frankrike, Irland, Norge och Spanien. Med mer än 500 000 kunder och närmare 1 700 anställda är Sector Alarm det näst största larmföretaget i Europa.

I november 2013 köpte Sector Alarm det svenska larmföretaget Trygga Hem.