Sikkerthjem

Larmbolaget Sikkerthjems logotyp.
sikkerthjem.se

Sikkerthjem/Cawa Security ApS

Momsregistreringsnummer: DK33771894

Kundservice
Telefon: 040-645 62 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sikkerthjem är ett danskt larmföretag som säljer prisvärda, moderna larm med smarta funktioner till både bostäder, fritidshus och företag.

Sikkerthjems larmsystem

Larmsystemet S6evo är Sikkerthjems senaste larmsystem, och finns i tre paket: startpaket, lägenhetspaket och villapaket. I startpaketet ingår en centralenhet, en fjärrkontroll, en magnetkontakt, och tre larmdekaler. Med ett startpaket kan du vid behov enkelt utöka ditt system med upp till 50 olika enheter.

Några komponenter som du kan utöka ditt larmsystem med är brandlarm, övervakningskameror samt rörelse-, vatten- och vibrationsdetektorer. Rörelsedetektorerna är husdjursanpassade för djur upp till 25 kilo. Med en inom- eller utomhuskamera från Sikkerthjem kan du också övervaka ditt hem genom mobilen.

Sikkerthjems hemlarm fungerar lika bra till din bostad som till sommarstugan, förrådet eller garaget.

Egen grannsamverkan

Om larmet utlöses meddelas du och andra personer du har gett behörighet direkt genom sms och pushmeddelande till mobilen. Du kan därför skapa egen grannsamverkan genom att ge dina grannar åtkomst till larmmottagning och larmåtgärder. Larmet är inte anslutet till larmcentral och har inga väktarutryckningar.