Somfy

Larmbolaget Somfys logotyp.
somfy.se

Somfy Sweden AB

Organisationsnummer: 556131-3510

Besöksadress
Arenagatan 20
215 33 Malmö

Kundservice
Telefon: 040-16 59 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Somfy är ett innovativt larmföretag med inriktning på smarta hem-lösningar och automatisering. Företaget erbjuder smarta hemlarm och kameraövervakning med skydd mot inbrott och brand.

Smart hemlarm

Med ett hemlarm från Somfy får du ett bra inbrottsskydd. Vid inbrottsförsök aktiveras hemlarmets siren som skrämmer tjuven. Du kan även aktivera sirenen genom mobilen.

Somfys hemlarm har ingen abonnemangskostnad och är enkla att installera. Ditt hemlarm kan byggas ut med andra komponenter, som brandvarnare och rökdetektor, inomhus- och utomhuskameror, dörr- och fönstersensorer samt IP-kameror. Samtliga enheter kan du styra genom en app i din mobil.

Med en övervakningskamera får du livebilder och en liveström skickade till din mobil när kameran upptäcker en inkräktare. Du får en notifiering och kan enkelt få översikt över hemmet.

Larmpaket

Somfy erbjuder olika larmpaket med olika komponenter. I det grundläggande hemlarmspaketet ingår en inomhussiren, en säkerhetssensor, en centralenhet och en fjärrkontroll. Om du köper ett baspaket kan du senare enkelt utöka larmsystemet på egen hand.

Om Somfy

Somfy bildades i Frankrike 1969 och har bedrivit verksamhet i både Sverige och Tyskland sedan starten. Det svenska huvudkontoret är beläget i Malmö tillsammans med ett showroom för företagets produkter. Idag finns Somfy-koncernens verksamheter i närmare 60 länder.