Kvinna använder app i mobilen för att låsa ytterdörren

Styr ditt hem med mobilen

Alla moderna larmsystem kan idag styras av en app i mobilen. Det ger dig allt fler möjligheter att även styra andra funktioner i hemmet än bara inbrottslarmet.

De mest grundläggande funktionerna, som är inkluderat i alla larmsystem, gör det möjligt att stänga av och sätta på larmet, samt få meddelanden om larmet går. Det är ett praktiskt komplement till fjärrkontrollen och ger dig betydligt bättre kontroll. Om du glömmer att larma på när du lämnar huset kan du alltid göra det via mobilen. Du kan också få meddelande om när dina barn kommer hem och larmar av.

Styr el och belysning från mobilen

Dagens larmsystem kan också styra uppvärmning och belysning i hemmet eller sommarhuset med hjälp av mobilen. Smart Plugs har blivit ett vanligt tillbehör. Med dessa sätter du på och av strömmen till valfria lampor eller elektriska apparater.

Öppna dörren med appen

En annan populär funktion är att kunna styra ytterdörrens elektroniska lås, exempelvis via Yale Doorman. Det kan vara väldigt praktiskt om man har barn som inte kommer in, eller en hantverkare som ska in medan man själv är på jobbet.

Ständigt nya funktioner

Det finns ett ökande antal nya funktioner i smarta hus-segmentet. Det kan till exempel handla om att övervaka luftfuktigheten och kommunicera med värmepumpen hemma.

Jämför vad larmbolagen kan erbjuda genom att fylla i formuläret – helt gratis. Du blir då kontaktad av upp till tre bolag som du kan diskutera vidare med.

Redo? Gå till formuläret!