Very Safe Alarm

Larmbolaget Very Safe Alarms logotyp.
verysafealarm.se

Very Safe Alarm Europe AB

Organisationsnummer: 556980-8156

Besöksadress
Kabelgatan 5
195 60 Arlandastad

Kundservice
Telefon: 010-583 23 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Very Safe Alarm är ett nytt larmbolag som säljer kvalitativa hemlarm till alla sorters bostäder. Få ett säkrare hem utan att betala för mycket.

Larmsystem från Very Safe Alarm

Very Safe Alarms larm är trådlösa och nyckelfärdiga. Det innebär att larmet är förkonfigurerat så att du enkelt kan installera och montera det på egen hand. Med abonnemang från Very Safe Alarm äger du larmet istället för att hyra det. Abonnemanget har ingen bindningstid, men tre månaders uppsägningstid.

Du kan välj mellan tre larmpaket: Lägenhetslarm, Villalarm eller Hemlarm Plus. I baspaktetet Lägenhetslarm ingår en kameradetektor, en dörr- och fönsterdetektor, en rökdetektor, en inomhussiren, en fjärrkontroll och en larmdekal.

Oavsett vilket larmpaket du väljer kan du enkelt bygga ut ditt larmsystem med tillbehör och nya funktioner, som vattendetektorer, sirener och rökdetektorer.

Du kan styra ditt larm och larma på eller av direkt från mobilen. Samtliga larm har dessutom husdjursanpassade detektorer för djur upp till 30 kilo och stöder smarta hem-funktioner.

Larmcentral

När larmet utlöses meddelas du via sms, e-post eller pushnotiser. Du kan då också se livevideo från dina övervakningskameror i mobilen.

Larmet kan anslutas till Nokas larmcentral med fria väktarutryckningar. Då blir du och eventuella andra behöriga personer kontaktad av larmcentralen om larmet utlöses. Larmcentralen har öppet dygnet runt.