Yale

Larmbolaget Yales logotyp.
yale.se

Yale/Assa Abloy AB

Organisationsnummer: 556059-3575

Kundservice
Telefon: 0770-37 37 10
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Yale säljer hemlarm och andra säkerhetslösningar för inbrott, brand och övervakning.

Yale är ett varumärke som ingår i den multinationella säkerhetskoncernen Assa Abloy.

Hemlarm från Yale

Yale Easy Fit Alarm är ett lättanvänt hemlarm som hjälper dig att skydda ditt hem. Larmsystemet är förprogrammerat så a tt du själv kan installera det på några minuter.

Larmsystem

Hemlarm från Yale finns i två olika larmsystem: Easy Fit Standard Kit och Easy Fit Smartphone.

Standardpaketet är utan uppkoppling och innehåller en centralenhet med inbyggd siren, en rörelsedetektor, en knappsats samt en dörr- och fönsterkontakt. Larmpaketet kan enkelt uppgraderas till Smartphone-paketet eller kompletteras med upp till 20 andra enheter och komponenter vid senare tillfälle – exempelvis en rökdetektor eller husdjursanpassad IR-detektor.

Med Smartphone-paketet får du ett trådlöst hemlarm som du kan styra via en app i mobilen, surfplattan eller via datorn. Du kan också se livevideo från larmets kamera via samma app. Om larmet utlöses blir du direkt notifierad.

I paketet ingår en centralenhet med inbyggd siren, en rörelsedetektor med kamera, två magnetkontakter och en knappsats. Det smarta hemlarmet kan kopplas upp till 40 enheter. För att komplettera ditt larmsystem kan du köpa tillbehör som en utomhussiren eller temperatur- och fuktdetektor. Då kan du exempelvis också läsa av ditt hems luftfuktighet och temperatur i appen.

Yale Doorman – smart dörrlås

Yales kanske mest kända produkt är det smarta, digitala dörrlåset Yale Doorman. Om du har ett hemlarm från Verisure kan du koppla ihop det med Yale Doorman.

Med ett digitalt dörrlås kan du låsa och låsa upp din ytterdörr med mobilen. I appen kan du också se när dörren öppnas och aktivera automatisk låsning. Om du inte vill koppla upp ditt dörrlås kan du istället använda kod eller nyckelbricka.