Best Alarm

bestalarm.nu

Best Alarm Sverige AB

Organisationsnummer: 559149-1088

Besöksadress
Stadiongatan 60
217 62 Malmö

Kundservice
Telefon: 040-98 98 28
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Best Alarm är ett larmbolag som säljer hemlarm och företagslarm utan abonnemang, så att du äger ditt larmsystem istället för att hyra det.

Larmpaket från Best Alarm

Best Alarm erbjuder hemlarm till alla sorters bostäder och skräddarsyr unika lösningar för varje hem. Larmsystemet kan styras via din mobiltelefon, så att du enkelt kan aktivera eller inaktivera larmet, eller släppa in hantverkare när du är på jobbet.

Best Alarm erbjuder ett serviceavtal med livsgaranti på din larmutrustning. Du får då även larmdekaler och larmskyltar för att skrämma bort inbrottstjuvar.

Best Alarm samarbetar med Securitas larmcentral för väktarutryckningar.

Kameraövervakning

Kamerasystem finns som tillval till Best Alarms hemlarm. Kameradetektorerna känner av rörelse vid inbrott eller brand och skickar direkt bilder till larmcentralen, som bestämmer vilken åtgärd som ska tas.

Best Alarms företagslarm

Best Alarm skräddarsyr även företagslarm åt alla olika sorters verksamheter – både stora och små. Företagslarmet är uppkopplat via ditt företags bredband och via GSM-nätet, så att kommunikationen alltid är korrekt. Det går att kombinera videoövervakning med företagslarmet.

Om Best Alarm

Best Alarm är en polisgodkänd larminstallatör med SBSC-certifierad larmutrustning. Företaget använder larmprodukter från säkerhetsföretaget Visonic.