Omnipoint

Larmbolaget Omnipoints logotyp.
omnipoint.se

Omnipoint AB

Organisationsnummer: 556851-3997

Besöksadress
Hälsingegatan 49
113 31 Stockholm

Kundservice
Telefon: 08-550 068 88
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Omnipoint är en uppstickare på den svenska marknaden. Företaget erbjuder bland annat inbrottslarm, brandlarm, företagslarm, videoövervakning, vattenlarm och en mängd smarta hem-funktioner.

Larm från Omnipoint

Som privatkund kan du hos Omnipoint köpa trygga hemlarm. I det grundläggande larmpaketet ingår bland annat inbrottslarm, uppkopplat brandskydd, fria väktarutryckningar, installation, vattenlarm, bildverifiering och en mängd smarta hem-funktioner. Om du även vill ha videoövervakning och dörrklockskamera kan du välja hemlarmspaketet Large.

Larmet är kopplat till en larmcentral som är öppen dygnet runt. Genom Omnipoints app kan du styra ditt larmsystem och övervaka ditt hem när du till exempel är på jobbet.

Om du vill uppgradera ditt larmsystem kan du köpa till flera komponenter, exempelvis glasskrossdetektor, rök- och värmedetektor, rörelsedetektorer och sirener.

Om Omnipoint

Omnipoint är ett larmföretag som bildades 2017 och är certifierat inom säkerhetslösningar. Företaget erbjuder larm och larmtjänster för såväl hem som bostadsrättsföreningar och företag. Omnipoint är en partner till Securitas.