Securitas Direct är ett larmföretag som specialiserar sig på säkerhetstjänster för företag. Oavsett vilken verksamhet du driver – liten butik eller nationell kedja – får du en lösning som passar just dig och ditt företag.

Företagslarm från Securitas Direct

När du köper företagslarm från Securitas Direct får du ett tryggt, trådbundet inbrottslarm med kamerabevakning och möjlighet att välja till bland annat brandlarm, överfallslarm, rörelse- och glasskrossdetektor, sirener, dimgenerator eller driftövervakning. Som butiksägare kan du också exempelvis välja en kameralösning som räknar hur många besökare som befinner sig i din butik.

Inbrottslarmet är anslutet till Securitas Directs larmcentral som är bemannad dygnet runt och rycker ut snabbt utan extra kostnad. Larmet är enkelt att larma av och på, och kan styras med din smarttelefon.

Om du är osäker på vilken säkerhetslösning du och ditt företag behöver erbjuder Securitas Direct kostnadsfri rådgivning. Då tar ni tillsammans reda på företagets behov och kommer överens om ett förmånligt pris.

Om Securitas Direct

Securitas Direct har omkring 70 000 kunder och är ett av Sveriges ledande larmföretag. Företaget bildades 1988 som en del av Securitas, men 2006 blev Securitas Direct ett eget bolag. Sedan 2014 ingår företaget i Verisure.