Verisure är ett av Sveriges mest populära larmbolag, med konkurrenskraftiga priser och omkring 300 000 kunder i hela landet.

Verisures hemlarm

Hos Verisure kan du välja mellan flera olika larmpaket när du ska köpa hemlarm. I samtliga paket ingår montering, inbrottslarm, SOS-larm och fria väktarutryckningar.

Alla paketlösningar styrs genom Verisures app och är kopplade till SOS Alarm. Även det mest grundläggande paketet innehåller Verisures vibrationsdetektorer som känner av inbrottsförsök, och en kamera som tar bild på larmorsaken.

Verisure har också lösningar för smarta hem, där till exempel ytterdörren kan låsas upp eller temperatur och belysning kan kontrolleras via appen. Det är till och med möjligt att kontrollera luftfuktighet i husgrunden eller på vinden.

Om Verisure

Verisure finns idag med 15 000 anställda i 15 länder och har nästan totalt tre miljoner kunder. Hela verksamheten kretsar kring olika former av larmsystem – däribland hemlarm, rökvarning, överfallslarm och driftlarm. I Sverige styrs verksamheten från Linköping genom två larmcentraler som är öppna dygnet runt.

I Verisure-koncernen ingår sedan 2014 larmbolaget Securitas Direct, som bildades som en del av Securitas 1988. Securitas Directs verksamhet fokuserar på främst företagslarm medan Verisure inriktar sig på larm och säkerhetslösningar till privatpersoner.